Live Masterclass: Boek meer klanten voor jouw fotografie business

In deze masterclass vertel ik je:
- Wat de basis moet zijn van een sterk aanbod
- Voor wie jouw aanbod is en voor hoe je daar achter komt
- Waarom klanten wel of niet kopen bij jou
- Hoe je een voorbijganger converteert naar klant
- Hoe je koopbezwaren leert weerleggen tijdens een kennismaking

Aan het eind van de masterclass gaan we samen een grote brainstorm houden hoe jij jouw volgende klanten gaat bereiken en boeken als klant. Blijf je tot het einde? Dan ontvang je de replay als video en de brainstorm op pdf.

Kortom ik deel je al mijn kennis hoe ik tussen 2020 en 2022, 200 klanten boekten nadat ik mijn complete business in 2020 moest omgooien van bruiloftsfotografe naar de branding fotografe die ik nu ben.

Nu in de zomer met 50% korting en voor een tijdelijke prijs van maar €49.5 ipv €99!Live Masterclass: Boek meer klanten voor...

Kim

Aah dankjewel! Ik vond het ook super fijne en waardevol! Dit gaat mij zoveel rust in m’n hoofd geven, dat heb ik echt nodig nu ik de boel weer begin op te pakken na maanden. Mooie start om zo weer te beginnen met een duidelijke en overzichtelijke workflow

Shauni

Ik wil trouwens even zeggen dat ik al zoveel aan je vorige masterclass heb gehad! Ik heb hem nog niet terug gekeken en ook niet helemaal mee gekregen door mijn vermoeide hoofd die dag maar al zoveel geleerd en stappen gezegd. Echt super dankbaar!! Dat je alles van een shoot zo hebt uitgeschreven. Je to do zeg maar die je afstreept in dat programma. En thema dagen. Maandag rustig opstarten. En heb meteen mijn Calendly erbij gepakt en ingesteld zodat ik meer kon gaan automatiseren, zo heb ik nu eentje voor kennismakingsgesprekken en die heb ik vandaag door kunnen sturen. Zo fijn!

Dyonne

Ik kan niet wachten om aan mijn workflow te werken. Ik had al een standaard proces, maar dit geeft me weer een hele andere kijk erop. Ik wil mij straks alleen nog op branding focussen, dus die shotlist en moodboard op die manier sturen is precies naar waar ik opzoek was. Meer structuur en overzicht!? Vooral dat het allemaal wat meer helder is voor mij om alles nog sterker en duidelijker naar mijn klanten toe te maken. Zodat ik meer tijd over hou om aan mijn bedrijf te werken. Het stukje plannen in mijn agenda bijvoorbeeld ook. Ik neem teveel aan en doe alles door elkaar, waardoor er dus geen ruimte overblijft voor mezelf en om aan mijn bedrijf te werken en ik dus nu al maanden over mijn website doe. Ik deed vooral veel, maar dan nam ik uiteindelijk geen concrete stappen zodat iets af raakt..